Українській владі порадили, як боротися з "шатунами" Путіна
Категорія
Політика
Дата публікації

Українській владі порадили, як боротися з "шатунами" Путіна

Українській владі порадили, як боротися з "шатунами" Путіна
Джерело:  online.ua

Політичний експерт Євген Магда вважає, що українській владі для боротьби з так званими "шатунами", тобто тими, хто намагається дестабілізувати ситуацію в Україні на догоду президенту РФ Володимиру Путіну, слід зосередитися на демонстрації наявності національних інтересів.
Про це Магда написав у своїй статті для ONLINE.UA.
На думку експерта, Росія планує налякати американців моторошними кадрами з вулиць Києва, щоб закріпити вплив на Україну за собою.
"Відновити колишні страхи американців і посилити їх за допомогою жахливих кадрів з вулиць Києва - завдання, вирішення якого дозволяє застовпити можливість впливу на Україну за Москвою. Якщо ж задумане не вийде, то дискредитація України може призвести до розчарування в ній заокеанського істеблішменту, політична верхівка якого відтепер буде прагматичною", - написав політолог.
Читайте також: У Путіна незвично спростували злом пошти Суркова
Він також зазначив, що у відповідь на спроби Кремля дестабілізувати Україну офіційний Київ повинен віддати пріоритет реальним діям, а не гучним заявам.
"Що в цій ситуації необхідно українській владі? Головне - менше гучних заяв і більше реальних дій, віддавати перевагу передачі інформації по дипломатичних каналах перед телевізійними картинками. Демонстрація наявності національних інтересів, консолідуючих владну команду, і здатності їх ефективно захищати. Рецепт здається досить простим, але його втілення в життя не відповідає російським інтересам", - резюмував Магда.
Нагадаємо, план "Шатун" - гіпотетичний план зі дестабілізації України в період з 15 листопада 2016 року до березня 2017, який, за твердженнями хакерів "CyberHunta", виявлений у зламаній пошті помічника президента РФ Владислава Суркова. Головна мета плану - дискредитація органів державної влади і проведення дострокових парламентських і президентських виборів
Повний текст статті читайте на ONLINE.UA: Гра на пониження: Путін вирішив хитати Україну по-новому.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?