Український в'язень Путіна оголосив голодування в залі російського суду
Категорія
Події
Дата публікації

Український в'язень Путіна оголосив голодування в залі російського суду

Український в'язень Путіна оголосив голодування в залі російського суду
Джерело:  online.ua

Український політичний в'язень Артур Панов, якого утримують у СІЗО міста Ростов через підозру в організації теракту на російській території, під час засідання суду оголосив про сухе голодування.

Про це у Facebook написав журналіст Владислав Рязанцев, повідомляє ONLINE.UA.

Читайте також: Російський суд подовжив арешт українського журналіста Романа Сущенка

"Уродженець Краснодона Артур Панов, якого було оголошено померлим у ряді ЗМІ, на сьогоднішньому засіданні військового суду оголосив про початок сухого голодування з вимогою видачі Україні протягом 2-х тижнів", - написав журналіст, який перебуває на засіданні Північно-кавказького окружного воєнного суду.

Нагадаємо, раніше блогер, що веде свої записи на російському сайті Фонтанка.ру, повідомив про смерть Панова у ростовському СІЗО від серцевої недостатності.

Проте згодом у закладі повідомили про те, що ця інформація не відповідає дійсності, а Панов - живий.

3 травня народний депутат України Ірина Геращенко заявила, що у середу Панова етапуватимуть до суду, а на засіданні буде присутній представник українського консульства в Ростові.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?