Український журналіст накинувся на Тімберлейка - шокуюче відео нападу
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

Український журналіст накинувся на Тімберлейка - шокуюче відео нападу

Український журналіст накинувся на Тімберлейка - шокуюче відео нападу
Джерело:  online.ua

Одіозний український журналіст Віталій Седюк напав на співака та голлівудського актора Джастіна Тімберлейка і його дружину Джесіку Білл на Paris Fashion Week, передає ONLINE.UA з посиланням на TMZ.

Неприємна ситуація сталася, коли Тімберлейк зі своєю дружиною Джесікою Білл йшов червоною доріжкою на Paris Fashion Week від Louis Vuitton. Седюк, який перебував у групі журналістів, раптово кинувся на зірку шоу-бізнесу ззаду, схопив його за ногу і спробував повалити. Епатажний пранкер також вдавав , що плаче. Тімберлейка врятувала охорона, відтягнувши Седюка в сторону.

На щастя, Тімберлейк у результаті нападу не постраждав - після інциденту він з дружиною вирушив на показ.

Зазначимо, Віталій Седюк широко відомий своїми епатажними витівками: у США він напав на Бреда Пітта, намагаючись його поцілувати, а також в різні роки намагався обійняти Леонардо Ді Капріо і Бредлі Купера, поцілувати Вілла Сміта. На Каннському кінофестивалі, що тривав у травні 2014 року, йому вдалося залізти під спідницю актриси Америки Феррери, після чого телекомпанія "1+1" розірвала контракт зі скандальним журналістом.

Як повідомляв ONLINE.UA, раніше відомий актор та музикант Джастін Тімберлейк написав автобіографічну книгу, в якій поділився своїми секретами, спогадами та переживаннями.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?