Український журналіст розповів правду про Донбас на росТБ: з'явилося відео
Категорія
Світ
Дата публікації

Український журналіст розповів правду про Донбас на росТБ: з'явилося відео

Український журналіст розповів правду про Донбас на росТБ: з'явилося відео
Джерело:  online.ua

Український журналіст Роман Цимбалюк в ефірі пропагандистського телеканалу "Росія 1" заявив, що РФ має залишити окуповані території Донбасу.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на відео, опубліковане в Youtube.
"З приводу того, що ви (Росія - ред.) відіжмете українські заводи, ну чим це закінчиться ви прекрасно знаєте, тому що те, що можуть вивезти, вивезуть, а решту розпиляють на металобрухт. Якщо ви думаєте, що вугілля з Донецька потрібне Росії, у мене є великі з цього приводу сумніви, тому що в Ростовській області аналогічні шахти закриті багато-багато років тому і шахтарі єдине, чим займаються, це намагаються отримати свою зарплату", - прокоментував журналіст УНІАНу блокаду Донбасу.
Читайте також: росЗМІ "цікаво" відреагували на Савченко на Донбасі: з'явилося відео
Він також нагадав, що Росія не виконує Мінські угоди.
"У Мінських угодах, як би їх не інтерпретувати, але суть їх у тому, що Російська Федерація повинна покинути окуповані території Донбасу. На сьогоднішній день нічого для цього не робиться і позиція Російської Федерації не змінюється", - зазначив Цимбалюк.


Як повідомляв ONLINE.UA,  в мережі висміяли сюжет російського пропагандистського каналу "Зірка", який з посиланням на "секретні дані ЦРУ" опублікував інформацію про виявлених в Сибіру інопланетян.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?