Українського олігарха водили за ніс у Клінтон: з'явилися гучні деталі
Категорія
Політика
Дата публікації

Українського олігарха водили за ніс у Клінтон: з'явилися гучні деталі

Українського олігарха водили за ніс у Клінтон: з'явилися гучні деталі
Джерело:  Wikileaks

У виборчому штабі кандидата в президенти США Хілларі Клінтон обманювали українського олігарха Віктора Пінчука, який наполегливо домагався зустрічі з колишнім американським президентом - Біллом Клінтоном.
Про це йдеться в листі глави передвиборного штабу кандидата, Джона Подести, повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Wikileaks.
"Віктор Пінчук наполегливо домагається зустрічі з WJC (Біллом Клінтоном - Ред.) в Лондоні або де-небудь в Європі. В ідеальному випадку він хоче зібрати кілька лідерів західних країн, які висловлять підтримку Україні, де WJC буде, можливо, найголовнішим учасником", - йдеться в листі від 30 березня 2016 року.
Подеста додав, що, незважаючи на його численні заяви про підтримку України Біллом Клінтоном, у Пінчука може скластися думка, що той "не вжив достатньо дій, щоб продемонструвати це".
У той же час, він зізнається, що обманював Пінчука, заявляючи, нібито у Білла Клінтона не заплановано ніяких поїздок до Європи, хоча насправді той повинен був брати участь в заході в Лондоні.
Варто відзначити, що за даними авторитетного видання The Wall Street Journal, фонд Пінчука пожертвував благодійному Фонду Клінтон близько 8,6 мільйона доларів.
Як повідомляв ONLINE.UA, раніше стали відомі несподівані результати опитувань виборців перед виборами США.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?