Українського журналіста жорстко розкритикували за виступ на росТБ
Категорія
Україна
Дата публікації

Українського журналіста жорстко розкритикували за виступ на росТБ

Українського журналіста жорстко розкритикували за виступ на росТБ
Джерело:  online.ua

Український журналіст Дмитро Гнап в ефірі російського телеканалу "Дождь" висловився про офшорний скандал навколо президента України Петра Порошенка, чим викликав гнів соцмереж.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Facebook блогера Сергія Іванова.
"Президент розслабився трохи, видав правильну версію того, навіщо був створений цей офшор. Раніше протягом багатьох місяців, починаючи з квітня, президент і його юристи говорили: «Ні-ні, ви не подумайте, ця офшорна компанія була створена не для продажу, а для передачі шоколадної імперії в так званий сліпий траст». Ми в своїх розслідуваннях вказували, що компанії на Британських Віргінських островах створюються тільки з однією метою - мінімізації податків, оскільки податок при продажу активів там становить 0%. Якщо ви бачите, що щось схоже на слона, якщо воно ходить, як слон, і видає звук, як слон, то це однозначно слон. Але ні, Петро Олексійович стверджував, що це заєць", - сказав Гнап.
У мережі такі слова журналіста про президента своєї держави жорстко розкритикували. Так Сергій Іванов написав: "На мою скромну думку, розповідати про корупцію всередині України можна і навіть необхідно, але в цьому конкретному випадку ти явно переплутав референтну групу. Розповідати каца ** ким ресурсам про корупцію Пороха, як би я нього не ставився, - все одно що підсипати свиням комбікорму. Зжеруть, про ** уться, виваляються в го ** іще самі і все навколо вимажуть. Яка мета комунікації зі свинями, які топчуться по твоїй Батьківщині? Ось ви біси, міцні громадські активісти, я х ** ю".
Oleh Butenkov: "Він, мабуть, вірить в "опозиційність" Дождя: D. У Діда Мороза, напевно, теж".
Зоя Студзінська: "Жоден чиновник, політолог, які себе поважають, не давали інтерв'ю росЗМІ, Чумак добре написав, спочатку введіть своє е-декларування, розберіться з Путіним. Ганьба Гнапу".
Vika Baras: "Чому їх вічно цікавить Українське питання, а не епідемія СНІДу наприклад у себе на Уралі? Вони явно переплутали пріоритети".
Ігор Швайка: "Хто платить, той і замовляє "чесність" і "відкритість".
Юрій Євтушенко: "Про Порошенка дійсно не варто з ними говорити. Ось якби пан Дмитро Гнап поговорив з ка ** пами, наприклад, про мільйонера Мураєва, який державну допомогу на житло отримував, або про молодшого Добкіна, який після заповненої декларації замовив тур вартістю 135 тис євро тоді ка ** пським свиням довелося б мазати го ** ном своїх. І це було б зовсім непогано".
Як повідомляв ONLINE.UA, раніше в ефірі росТБ осоромилися і назвали сірійське місто Алеппо сибірським.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?