Українському суспільству дали яскраву і точну характеристику: опубліковано відео
Категорія
Україна
Дата публікації

Українському суспільству дали яскраву і точну характеристику: опубліковано відео

Українському суспільству дали яскраву і точну характеристику: опубліковано відео
Джерело:  online.ua

Блогер Павло Белянський, відомий в мережі як Паштет, дав яскраву і точну характеристику українському суспільству на прикладі головного героя свого детектива "Стоматолог вирішує одружитися".
Про це він розповів в інтерв'ю ONLINE.UA.
"Я розмірковував: яким повинен бути головний герой, спеціально дивився соціологічні дослідження, щоб зрозуміти, хто читає детективи і хто дивиться серіали. Виявилося, що основна аудиторія - жінки від 30 до 45 років плюс. Все відмінно - значить, наш герой повинен бути такого-то віку, з таким соціальним статусом, з таким-то духовним запасом. Стало зрозуміло: якщо все це правильно написати, і з гумором, і з ліричними відступами, з лінією любовною - вийде комерційний проект, який зацікавить телевізійників. І він їх зацікавив", - сказав блогер.
Він розповів, що його герой відображає нинішнє українське суспільство.
"Це людина середнього класу, яка створила сама себе. Йому 36-40 років. Він активний, цікавиться і він - небайдужий. За рахунок своєї небайдужості він і потрапляє постійно в історії. У нас якраз складається суспільство таких небайдужих людей, хоча вони, може, і не всі в статусі "середнього класу", як наш герой, власник свого підприємства. Але багато хто до цього йдуть, рухаються, і це людям цікаво. Я і сам людина небайдужа, що потрапляє в історії, мені це близько.



Більше  читайте в інтерв'ю Павла Белянського на ONLINE.UA: В Україні до авторів книг ставляться огидно - письменник Павло Белянський

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?