Українську телеведучу розлютили покемони: з'явилося фото
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

Українську телеведучу розлютили покемони: з'явилося фото

Українську телеведучу розлютили покемони: з'явилося фото
Джерело:  online.ua

Відома українська телеведуча Маша Єфросиніна видалила додаток Pokémon GO з телефону доньки.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Instagram ведучої.
Гру Рokemon Go скачати можна тут.
Єфросиніна, незважаючи на те, що є демократичною матір'ю, не змогла змиритися з надмірним захопленням своєї дочки ловами покемонів і видалила додаток.
Маша розповіла в своєму мікроблозі, що "відправила покемонів спати", опублікувавши відповідне фото.
"Я демократична мати, але не цього разу!!! оскаженілі крики в екран телефону, підвищена забудькуватість про "поїсти, почитати, зателефонувати", різко втрачений інтерес до всього (причому поголовно у всього оточення) - вище моєї усерозуміючої толерантності :) Додаток видалено", - підписала фото телеведуча.


Нагадаємо, Pokemon GO — гра з елементами доповненої реальності для гаджетів на базі Android и iOS. Гравці переміщаються містом зі смартфонами, шукають покемонів, ловлять їх віртуальними покеболами і борються за точки з іншими командами.
Як повідомляв ONLINE.UA, раніше американська співачка барбадоського походження Ріанна заборонила під час свого концерту грати в комп'ютерну гру Pokemon GO.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?