Українську телезірку терміново госпіталізували
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

Українську телезірку терміново госпіталізували

Українську телезірку терміново госпіталізували
Джерело:  Instagram

Відомий український шоумен, теле і радіо ведучий, актор театру і телебачення  Андрій Джеджула  потрапив на операційний стіл.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Instagram телезірки.
Про свою екстренну госпіталізацію повідомив сам Джеджула в своєму особистому мікроблозі, опублікувавши відповідне фото.
"Привіт усім! Сьогодні вночі загримів на операційний стіл(( Пневмоторакс - розрив пліви навколо легені, іншими словами повітря при диханні потрапляло в грудну клітку, створювався тиск, легені стискали це повітря і фіналом історії могла стати задуха з летальним результатом, власне тому банальна комп'ютерна томографія легенів закінчилася негайною госпіталізацією! Підсумок: 40 хв неприємної операції під місцевим, щоб бачити мої реакції, дірка 8-9мм в боці між ребрами крізь всі м'язи з 20см стрижнем всередині від боки до шиї ззаду. Боляче, неприємно, стрьомно. Як в казці про Чахлика невмирущого - у нього життя в яйці, а моє, без жартів, в пляшечці з дренажної системи!, розбив, вирвав - задихнувся!", - розповів він.
Читайте також: Легендарний російський рокер госпіталізований
Андрій підкреслив, що "виглядає зараз як ходячий кальян з трубкою".
Відзначимо, що через те, що сталося шоумену довелося відкласти свої гастролі в Харкові.


Нагадаємо, Андрій Джеджула є колишнім цивільним чоловіком екс-солістки "ВІА Гри" Санти Дімопулос. 29 жовтня 2008 року Дімопулос народила йому сина Даніеля. Пара прожила разом кілька років.
Як повідомляв ONLINE.UA,  екс-учасниці групи "ВІА Гра" Ольга Романовська, Тетяна Котова та Санта Дімопулос об'єдналися в нову групу з назвою Queens.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?