Українці можуть лікуватися безкоштовно в приватних клініках, - Супрун
Категорія
Україна
Дата публікації

Українці можуть лікуватися безкоштовно в приватних клініках, - Супрун

Українці можуть лікуватися безкоштовно в приватних клініках, - Супрун
Джерело:  online.ua

У рамках проведеної медичної реформи українці отримають право безкоштовно лікуватися не тільки в державних лікарнях, а й в приватних клініках.

Про це повідомила в.о. міністра охорони здоров'я України Уляна Супрун на своїй сторінці в соцмережі, передає ONLINE.UA.

Супрун написала, що вже на сьогоднішній день держава уклала договори з 12-ма приватними клініками і приватними лікарями в різних регіонах України. Згідно з цими договорами, українці можуть підписувати декларації і в приватних клініках, де потім будуть проходити лікування безкоштовно.

В.о. глави МОЗ зазначила, що нова медреформа дозволяє направляти держфінансування і на приватні медустанови за такими ж тарифами, за якими фінансуються комунальні поліклініки та амбулаторії. Вона уточнила, що перелік приватних клінік і приватних лікарів, з якими уклала договори з безкоштовного лікування українців Нацслужба здоров'я опублікований на офіційному сайті Міністерства охорони здоров'я України.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що Гройсман анонсував безкоштовне лікування українців в лікарнях.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?