Українці нам ніколи не пробачать - РНБО прокоментувала гучний скандал
Категорія
Україна
Дата публікації

Українці нам ніколи не пробачать - РНБО прокоментувала гучний скандал

Українці нам ніколи не пробачать - РНБО прокоментувала гучний скандал
Джерело:  online.ua

Очільник Ради безпеки і оборони Олексій Данілов вперше прокоментував гучний скандал, який спалахнув навколо обміну полоненими, а також поділився приємними новинами. Він наголосив, що офіційний Київ має намір повернути майже 200 полонених у рамках наступного обміну з ОРДЛО. Про це інформує ONLINE.UA з посиланням на "Українське радіо".

Глава РНБО підкреслив, що списки на обмін наявні, і їх постійно узгоджують. Окрім того, наявна окрема група, яка активно займається цією проблемою.

"У нас є велике бажання забрати наших полонених додому. Це майже 200 осіб", - заявив чиновник.

Також секретар РНБО нарешті відреагував на скандал з внесенням до списку осіб, які співпрацювали з проросійськими силами та безжалісно знущалися над утримуваними громадянами України.

"Це складне питання, до якого я б обережно ставився. Сьогодні у нас є складні процеси, коли людина щось говорить, а потім воно не зовсім підтверджується... Люди, які катували і вбивали, вони не мають права на амністію. Ми не можемо вбивць амністувати. Нам цього ніхто ніколи не пробачить", - заявив глава РНБО.

Варто нагадати, що нещодавно український журналіст та колишній бранець Станіслав Асєєв зізнався, що бойовики обдурили президента країни Володимира Зеленського та навіть СБУ. Журналіст стверджує, що звільнений із полону Євген Бражніков знущався з українських в’язнів у донецькій спецв’язниці "Ізоляція".

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що у Путіна зізналися,  чим буде займатися новий куратор по Донбасу.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?