Українці отримають довгі вихідні на Різдво
Категорія
Україна
Дата публікації

Українці отримають довгі вихідні на Різдво

Українці отримають довгі вихідні на Різдво

Населення України отримає довгі вихідні у січні через святкування Різдва. Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на "Українську правду".

Відповідний розпорядок підтримав Кабінет міністрів. Українці відпочиватимуть у суботу-неділю 4 та 5 січня, а також у понеділок та вівторок 6 і 7 чисел.

За словами прем'єр-міністра Олексія Гончарука, наступна після свят субота, втім, буде робочим днем.

"6 число ми вирішили зробити вихідним днем… і перенесли робочий день на 11 січня", - пояснив він.

Нагадаємо, офіційними вихідними стануть безпосередньо 31 грудня та 1 січня. Це - вівторок та середа відповідно.

Як повідомляв ONLINE.UA, наприкінці листопада Україну чекає "чорна п'ятниця". Це день великих розпродажів. У 2019 році він припадає на 29 листопада.

Коренями це своєрідне свято величезних знижок у супермаркетах походить з 1970 року. Тоді у Сполучених Штатах з'явилася традиція влаштовувати розпродаж одразу після Дня подяки.

У цей день фактично починаються сезонні новорічні свята. У відповідному контексті вони характерні величезним обсягом покупок, які населення робить. Великі компанії розцінюють цей період як найбільш прибутковий за весь рік.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?