Українці перехитрили Путіна у цій війні – Трасс
Категорія
Політика
Дата публікації

Українці перехитрили Путіна у цій війні – Трасс

Українці перехитрили Путіна у цій війні – Трасс
Джерело:  online.ua

На переконання прем'єр-міністерки Великої Британії Ліз Трасс, українському народу вдалося перехитрити російського диктатора Володимира Путіна у цій війні.

Джерело:  CNN

Ліз Трасс похвалила кмітливість українців

Він (Путін – ред.) припустився стратегічної помилки, розпочавши вторгнення в Україну… Я думаю, що українці його перехитрили. Ми бачили, як українці продовжують чинити опір російському наступу. І я думаю, що він не очікував такої сили реакції з боку вільного світу, - озвучила свою думку з цього приводу британська політикиня.

Як вважає Ліз Трасс, очільник Кремля віддав наказ про негайну військову ескалацію, "тому що він не перемагає".

Трасс закликає світ продовжувати вводити санкції проти РФ

Окрім того, нещодавно прем'єр-міністерка Великої Британії звернула увагу на те, що міжнародна спільнота забов'язана продовжувати вводити проти Росії потужні санкції і підтримувати Україну, не слухаючи бряцання зброєю та ігноруючи нові погрози російського диктатора.

Гадаю, він (Путін) недооцінив силу реакції вільного світу… Ми маємо не слухати його бряцання зброєю і вдавані погрози. Що справді треба робити - це продовжувати накладати на Росію санкції і підтримувати Україну, - заявила Ліз Трасс.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?