Українці побачили масштаби: соцмережі продовжують кипіти через декларації чиновників
Категорія
Україна
Дата публікації

Українці побачили масштаби: соцмережі продовжують кипіти через декларації чиновників

Українці побачили масштаби: соцмережі продовжують кипіти через декларації чиновників
Джерело:  online.ua

В українському сегменті соціальних мереж користувачі продовжують обурюватися  даними з електронних декларацій чиновників, які декларують мільйони доларів готівки.


Про це повідомляє ONLINE.UA.


«А ми колись іржали над суддею Зваричем, який трохи грошей наколядував. Ех, рано його спіймали. Зараз би нормально вписався в процес декларування», - написав у своєму Facebook відомий український блогер Антон Ходза.


«Тому Святий Миколай приніс, той в гномячему банку зайняв, ті під подушкою знайшли від зубної феї, інші леприконів зловили з горщиком золота. Х ... лі, країна казок», - додав Ходза.


Sergey Kuzenny: - Ти де гроші береш? - У тумбочці. - А в тумбочку хто покладає? - Дружина. - А дружина де гроші бере? - Я даю. - А ти де гроші береш? - Ну, я ж кажу, в тумбочці.



«А якщо без жартів, то мені одне незрозуміло. Для чого стільки грошей? Їх же неможливо за одне життя витратити. І онуки не зможуть. Гаразд, коли в бізнесі. Це гра, ризик, соціальна відповідальність, робочі місця. Статус, повага. А готівкою вдома на..рєна? Мені кілька депутатів зізналися, що декларують приблизно 5-10% від того, що є. Рахуйте самі», - обурюється журналіст Владислав Бовсуновський.


«Що прикро. У країні війна. Люди по 100 грн волонтерам скидають. На хворих діток по гривні. Ці ж просто зберігають гроші вдома. Топити ними будуть? Нажертися грошима, я так зрозумів, неможливо. Продовжують красти. У людей з інвалідністю, у людей похилого віку, у дітей ... Тут про совість не йдеться. Швидше, про діагноз з важким психічним захворюванням», - додав Бовсуновський.



Kateryna Moroz: А мене дивують питання "навіщо?" Замість "звідки і наскільки законно?" Дійсно, навіщо гроші налом в країні з таким ставленням до приватної власності, політичними та іншими ризиками і банківською системою такої якості?


Олена Вайцеховська: А раптом в'язниця? заставу ж треба).



«Українцям треба зробити Україну більш інвестпривабливою, щоб українські чиновники захотіли вкласти в неї вкрадені в українців гроші», - іронізує в Twitter користувач «Хроніки хунти».



«Великий плюс е-декларацій: народ хоча б побачив масштаби. І вже не буде вестися на відмазки влади типу "лихоліття" і "в країні війна», - вважає користувачці Twitter «Танчічек».


Вдумайся: Кому війна, а кому мати рідна. Ці знайдуть красти завжди, до тих пір, поки не буде відповідальності.


Шварцмен: І навіть від задекларованого очі на лоб лізуть, а ще ж в схронах не менше.


"Після всіх цих історій з деклараціями чи можу я вважати себе повністю реабілітованим фейсбук-громадськістю?", - поіронізував народний депутат Сергій Лещенко, натякаючи на скандал з купівлею їм елітної квартири в центрі Києва.



Як повідомляв ONLINE.UA,  електронні декларації українських чиновників і депутатів, які вносять в звіти предмети мистецтва, готівку і навіть церкви, стали об'єктами їдких жартів в соціальних мережах.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?