Українці почали роботу над продовженням Metro: Exodus - цікаві деталі
Категорія
Технології
Дата публікації

Українці почали роботу над продовженням Metro: Exodus - цікаві деталі

Українці почали роботу над продовженням Metro: Exodus - цікаві деталі
Джерело:  online.ua

Компанія-розробник відомої серії ігор Metro почала працювати над створенням продовження. Про це повідомляє ONLINE.UA.

Останньої зими світ побачив Metro: Exodus. Продукт українських спеціалістів здивував критиків та захопив увагу чималої кількості геймерів. Судячи з усього, цей успіх підігрів амбіції київської студії 4A Games та вона почала розробку нового проекту.

За інформацією керівника компанії THQ Nordic Ларса Вінгефорса, нова частина Metro вже не за горами. Проте наразі невідомо, яким саме буде новий продукт. Представник ігрової індустрії лише анонсував нові проекти під час презентації для інвесторів.

На своїй сторінці в Instagram відомий письменник Дмитро Глуховський розпалив настрої фанатів, коли підтвердив розробку нової частини серії. Він також був досить лаконічним у свої заяві.

"Нова гра по "Метро" буде. Працюю над сюжетом", - проінформував автор оригінальної постапокаліптичної історії.

Варто нагадати, що всесвіт "Метро" почався з однойменного оповідання Глуховського. Той продемонстрував пострадянське оточення після масштабної ядерної війни. Головні події розгорталися в межах Москви.

Попередня гра - Metro: Exodus - стала найбільш успішною в серії. Сюжет її, що цікаво, вийшов з підземки - головному герою потрібно буде мандрувати через простори постапокаліптичної Росії та Казахстану.

Натхнення розробники та оригінальний автор, як вважається, брали з чисельних елементів культури відповідної тематики: серія ігор Fallout, оповідання та фільми, що розповідають про планету після різноманітних катастроф. Також її чимало порівнювали з відомим S.T.A.L.K.E.R.

Як повідомляв ONLINE.UA, раніше російські козаки почали вимагати від українського розробника відеоігор "компенсації" за використання слово "козаки" в однойменному проекті студії GSC.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?