Українці створили програму, що дозволяє говорити голосом будь-якої людини
Категорія
Технології
Дата публікації

Українці створили програму, що дозволяє говорити голосом будь-якої людини

Українці створили програму, що дозволяє говорити голосом будь-якої людини
Джерело:  ain.ua

Учасники київського стартапу Respeecher створили сервіс для копіювання голосу іншої людини. Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на AIN.UA.

Американський акселератор Techstars відібрав цей проект для навчання. Команді запропонували 120 тисяч доларів фінансування.

За словами співзасновника стартапу Дмитра Белевцова, продукт не потребує від користувача мати текст.

"Наприклад, я зможу говорити голосом Барака Обами. Для цього алгоритм передає мою фразу і на виході через кілька хвилин отримуємо ту ж фразу, сказану голосом Обами, але з моєю інтонацією та емоційним наповненням", - пояснив він.

Відомо, що зараз стартапом займаються шестеро фахівців. Навчатися до Сполучених Штатів полетіли троє з них.

Варто відзначити, що Respeecher вже відмітилася контрактами з деякими медіа та кіностудіями. Розробка може дати можливість створити промову голосом якоїсь історичної особи.

Як повідомило ONLINE.UA раніше, що американо-канадський винахідник Ілон Маск анонсував введення у систему автомобілей Tesla спеціального сигналу на випадок спроби пограбування.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?