Українці висловили все ставлення до Росії однією новорічною листівкою
Категорія
Події
Дата публікації

Українці висловили все ставлення до Росії однією новорічною листівкою

Українці висловили все ставлення до Росії однією новорічною листівкою

Українці привітали росіян з  Новим 2017-м роком  оригінальною листівкою, в якій висловили своє ставлення до жителів Росії.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Facebook-спільноту Цінічній Бандера.
Як відомо, згідно зі східним календарем 2017 рік - це рік Червоного Вогненного півня. Саме він і зображений на листівці українців. Півень розташований вище Кремля, який оповитий вогнем.
Читайте також: Луганчан привітали з Новим роком портретом Бандери: з'явилося фото
Варто зазначити, що така листівка сподобалася користувача соцмережі - запис за годину зібрав понад 240 лайків і 70 перепостів. Крім того, користувачі також нагадали, що 1 січня в українців ще одне свято - День народження глави українських націоналістів Степана Бандери.



Як повідомляв ONLINE.UA,  1 січня українців привітали з Днем народження провідника Організації українських націоналістів (ОУН) Степана Бандери, не забувши при цьому пожартувати над росіянами.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?