Українці з 31 березня зможуть оформлювати паспорти у Берліні
Категорія
Україна
Дата публікації

Українці з 31 березня зможуть оформлювати паспорти у Берліні

Українці  з 31 березня зможуть оформлювати паспорти у Берліні
Джерело:  online.ua

З 31 березня у Берліні в тестовому режимі запуститься центр з оформлення паспортних документів для українців закордоном.

Джерело: ДП “Документ”

Українці зможуть оформлювати паспорти в Берліні

У Паспортному Сервісі України повідомили, що українці, які наразі знаходяться за кордоном зможуть оформлювати паспорти. Тестовий режим роботи з оформлення паспортних документів, за повідомленням ДП “Документ”, починається з 31 березня.

Зробити це можна буде у місті Берлін за адресою Am Treptower Park 14, 12435 Berlin, поверх 2.
Повідомляється, що на період тестового режиму обслуговування буде здійснюватись з понеділка по суботу з 9:00 до 18:00 за “живою” чергою.

Про запуск повноцінної роботи з оформлення паспортів ДП “Документ” повідомить додатково.

Президент підписав закон щодо компенсації за зруйноване під час війни житло

Володимир Зеленський підписав закон, який передбачає компенсацію за пошкодження та знищення будівель, які постраждали внаслідок бойових дій, терористичних актів чи диверсій, спричинених військовою агресією Російської Федерації.

Компенсацію можна буде отримати за майно, яке було пошкоджене або зруйноване внаслідок дій РФ із 24 лютого 2022 року. Однак закон не поширюється на об’єкти, які перебували на тимчасово окупованій території на момент введення воєнного стану.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?