Українці збили віртуальні корони з голів усіх росіян — доктор психології Василь Мосійчук
Категорія
Україна
Дата публікації

Українці збили віртуальні корони з голів усіх росіян — доктор психології Василь Мосійчук

Українці збили віртуальні корони з голів усіх росіян — доктор психології Василь Мосійчук
Джерело:  online.ua

Як українцям за лічені місяці вдалося зруйнувати імперську самооцінку росіян та їхню сліпу віру в непереможність путіна обговорювали у новому випуску циклу етерів «Свідомі про несвідоме» на ютуб-каналі online.ua доктор психології Василь Мосійчук, академік Української академії наук Віталій Луньов та професор нейропсихології Богдан Ткач.

Джерело:  ютуб-канал online.ua

Десятиліттями політика путіна будувалася на міфах про непереможну армію та "священну місію" російського народу.

Росіяни справді повірили в те, що вони "обрані" й мають право вирішувати долі інших народів та націй на свій смак та розсуд.

Найприємнішим для них завжди було те, що фейк про потужну імперію не потрібно було підтверджувати ділом, оскільки завжди вистачало пустих слів та погроз.

Лише повномасштабна війна, яку рф розв'язала проти України, зірвала усі геополітичні маски і змусила росіян вперше подивитися на себе та на свою недоімперію без рожевих окулярів пропаганди.

Контрнаступ ЗСУ та вибух на Кримському мосту нарешті змусили росіян розплющити очі

Останні події на фронті та поза його межами стали несподіванкою не лише для міжнародної спільноти, а й для самих росіян, які не очікували такого потужного супротиву українців.

Росіяни свято вірили, що у них найсильніша армія. Всі свято вірили, оскільки путін їм так говорив, запевняв, що вони не будуть воювати, що не буде мобілізації. І тут безпека зруйнувалася. Ні для кого не секрет, що всі путінські росіяни були "з короною". Корона була у кожного росіянина, навіть у тих, хто жив у багнюці та злиднях. А зараз у них з'явилися тривожність, стрес, страх. Починається руйнування психіки кожного росіянина — ми це чітко знаємо, — наголошує доктор психології Василь Мосійчук.

Попри те, що українцям вдалося збити з голів росіян їхні уявні корони — інформаційна війна досі триває, й попереду у нас багато роботи.

Чому рф ніколи не зможе перемогти Україну

На переконання доктора психології Мосійчука, скільки б не тривала війна, наше головне завдання, окрім перемоги, показати світові справжнє обличчя країни-агресорки, усі її злочини проти людства.

Він також нагадав, що в України є те, чого ніколи не було у росії — всемогутня, безмежна, вічна, нерушима свідомість нації.

І оця моська з хвостом (росія - ред.), з фальшивою короною вирішила напасти на нас. Однак нас не перемогти. Чому? Тому що ми ніколи не хотіли знищити ні однієї нації, яку створила природа. Ми не знищували ту еволюцію, яку створила Свідомість. Російська нація, путінська росія залізла на територію Бога і взяла його за бороду. І сказала: «Навіщо ти створив українців? Ми їх знищимо. Ми обманемо це все». Природу і еволюцію обманути не можна. Вони ніколи не зможуть зруйнувати свідому еволюцію українців і інших націй. Вас, росіяни, не стане. Ви йдете в небуття. З небуття прийшли і в небуття підете. Вас створило небуття і небуття забере, — підсумував доктор психології Василь Мосійчук.

Учасники цього випуску «Свідомі про несвідоме»:

  • Василь Мосійчук, доктор психології, автор наукових робіт, поет

  • Віталій Луньов, клінічний професор психології та клінічного нейропсихоаналізу, член Американської психологічної асоціації, академік Української академії наук

  • Богдан Ткач, клінічний професор нейропсихології, доктор психологічних наук з медичної психології, старший дослідник та лікар

«Свідомі про несвідоме» — це серія психологічних етерів, у якій беруть участь авторитетні фахівці з різних сфер, від психології до міжнародної економіки. Вони не тільки обговорюють найактуальніші теми сьогодення, а й дають поради українцям, як вберегти своє ментальне здоров’я під час війни та після її завершення.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?