Українців попередили про небезпеку стати "антиватніками": опубліковано відео
Категорія
Україна
Дата публікації

Українців попередили про небезпеку стати "антиватніками": опубліковано відео

Українців попередили про небезпеку стати "антиватніками": опубліковано відео
Джерело:  online.ua

Блогер Вадим Фульмахт висловив впевненість в тому, що не стати схожими на зомбованих росіян  і не перетворитися на копію «ватника» українцям допоможе обговорення внутрішніх проблем країни, а не радість з приводу того, що «в сусіда корова здохла».

Про це він розповів у своєму блозі на ONLINE.UA.

«Усі, я думаю, у тій чи іншій мірі вступали у беззмістовні і безкінечні суперечки з друзями, родичами, знайомими "з-за порєбріка". Абсолютно усі прекрасно розуміють, що сперечатися про щось з росіянами не має сенсу. Що з друзями, що з родичами, що з незнайомими людьми», — підкреслив він.

За словами блогера, «намагатися їм щось довести, наводити якісь факти – в одне вухо влетіло, в інше вилетіло, завтра вони знову подивляться телевізор і все повториться, це ні для кого не новина».

Крім того, він звернув увагу на те, що у російських новинах по телевізору новин власне про Росію дуже мало.


«В основному, новини про Україну, про Сирію, про що завгодно, а саме російська проблематика відсутня. Чому? Відповідь очевидна – тому що вони віддають перевагу замість внутрішніх питань обговорювати зовнішні», — підкреслив блогер.

"Навіщо це обговорювати? Значно цікавіше обговорювати Сирію, Україну і Турцію. І коли ми занурюємось у обговорення російських проблем, ми, насправді, повторюємо все те ж саме. Коли ми безкінечно репостимо якісь абсурдні новини, які сталися у Росії, ми теж відволікаємось від наших внутрішніх справ, які, м'яко кажучи, далекі від ідеальних», — резюмував Фульмахт.



Повну версію блога  читайте на ONLINE.UA: "Так Росію не перемогти: українцям варто менше думати, що там там "за порєбріком".

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?