Українців розбурхала історія з загибеллю бійця АТО: опубліковані фото
Категорія
Події
Дата публікації

Українців розбурхала історія з загибеллю бійця АТО: опубліковані фото

Українців розбурхала історія з загибеллю бійця АТО: опубліковані фото
Джерело:  online.ua

На Донбасі загинув боєць Збройних Сил України Леонід Проводенко (позивний Козак), при цьому сепаратисти стали поширювати в мережі цинічне відео із загиблим українцем.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Facebook екс-бійця батальйону «Торнадо» Миколу Цукура.
Бойовики виклали в мережі відео, на кадрах якого загиблого українця тягнуть по землі, цинічний відеоряд поширюють по сепаратистських сайтах і пабліках.
«Бидло "ЛНР-ДНР" вкинули в мережу фото і відео убитого українського Воїна, думали, злякаємося, як по-звірячому вони поглумилися над тілом. Ні, не злякаємося. І так, помстимося. А ще назавжди запам'ятаємо, що на знімку - Леонід Михайлович Проводенко, позивний Козак», - написав Цукур.

Читайте також: Били усім, чим можна: бійці АТО розповіли про страшні тортури в полоні, з'явилося відео
За його словами, Леоніду був 51 рік, до війни він жив у селищі Михайлівка Перевальського району Луганської області.
Працював цивільним інспектором охорони природи. Загинув під селищем Крута Балка (Ясинуватський р-н, Донецька обл.).
«Перед загибеллю зарізав 2 ворогів. Царство Небесне і вічна пам'ять Герою!», - написав Цукур.



При цьому волонтер Діана Макарова, яка близько знала загиблого бійця, написала: «... я не хочу дивитися відео, де його тіло волочать по снігу».



«Білі ганчірки теліпаються на ногах. Голі груди. Оселедець в косі. А цього відео все більше в інтернеті - і я не можу не дивитися. Шапка... Де ж твоя шапка, Льоню... Чомусь я думаю тільки про це», - написала Макарова.



Як повідомляв ONLINE.UA, за добу 29 грудня о зоні АТО на Донбасі загинули двоє українських військових, ще двоє бійців отримали поранення.






Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?