Українців шокували зарплати членів ЦВК
Категорія
Україна
Дата публікації

Українців шокували зарплати членів ЦВК

Українців шокували зарплати членів ЦВК
Джерело:  online.ua

Рівень щомісячних зарплат членів Центральної виборчої комісії в червні склав від 226,6 тис. гривень до 304,8 тис. гривень. Про це йдеться у відповіді секретаріату ЦВК на запит агентства «Українські новини», повідомляє ONLINE.UA.

Зокрема, голова ЦВК Тетяна Сліпачук за червень отримала 248 442 грн. Її дохід складався з посадового окладу (53 тис грн..), надбавки за інтенсивність праці (53 тис.), персональної надбавки (37 тис.) та премії (106 тис.).

Її заступники – Євген Радченко та Олег Конопольський отримали, відповідно, 244 742 та 250 028 гривень зарплати, з якої оклад становить приблизно 48 тис., а премія – більше 90 тис.

Більше за всіх своїх колег отримала секретар ЦВК Наталія Бернацька – 304 763 гривні. З цієї суми оклад становить 48 тис., а премія – понад 95 тис. Ще близько 42 тис. гривень Бернацька отримала як доплату за роботу у вихідні дні у лютому-квітні.

Заробітна плата решти з 12 членів ЦВК за минулий місяць червні склала від 226,6 тис гривень до 271,6 тис. гривень. У середньому один член Центральної виборчої комісії за червень заробив 252 тис гривень.

Голова ЦВК Тетяна Сліпачук змінила на цій посаді свого попередника – Михайла Охендовського у 2018 році.

Нагадаємо, що кілька днів тому стало відомо, які партії найбільше витратили на передвиборчу кампанію.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?