Українців у 2017 році чекає подорожчання у важливій сфері
Категорія
Економіка
Дата публікації

Українців у 2017 році чекає подорожчання у важливій сфері

Українців у 2017 році чекає подорожчання у важливій сфері
Джерело:  Укрінформ

Керівник "Укрзалізниці" Войцех Балчун заявив, що квитки на потяги дорожчатимуть.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на "Укрінформ".
"У нас немає іншого виходу, оскільки не живемо у вакуумі. Останній перегляд цін стався в 2014 році. Ми повинні брати до уваги фактичну, а не прогнозовану щорічну інфляцію. Аналіз за останні три роки показав, що фактична інфляція набагато вище, ніж прогнозована. Але ми повинні щось зробити в цьому напрямку, особливо з урахуванням того, що, на жаль, значний обсяг пасажирських перевезень включає пільгові перевезення різних соціальних груп. Тому ми маємо велику проблему з поверненням або компенсацією з боку держави цих коштів", - сказав Балчун.

Читайте також: На Новий рік в Україні не ходитимуть деякі поїзди: з'явилися подробиці

"Я поки не готовий відповісти на це питання. Ми надіслали свої пропозиції до Міністерства інфраструктури. Як тільки це буде затверджено і піде в Кабмін, то ми про це повідомимо", - додав він.
Як повідомляв ONLINE.UA, раніше стало відомо, що українці більше не зможуть забронювати квитки на потяги через інтернет, оскільки "Укрзалізниця" з метою запобігання пов'язаних з незаконним перепродажем проїзних документів зловживань з 1 грудня тимчасово закрила цю послугу, залишивши лише опцію покупки.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?