Українця через карантин дружина не пустила додому після заробітків - навіть на самоізоляцію
Категорія
Україна
Дата публікації

Українця через карантин дружина не пустила додому після заробітків - навіть на самоізоляцію

Українця через карантин дружина не пустила додому після заробітків - навіть на самоізоляцію
Джерело:  online.ua

Українець з Тернополя повернувся додому з Польщі після роботи, однак не зміг самоізолюватися — у квартиру його не пустила дружина. Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на пресслужбу місцевої поліції.

За даними правоохоронців, заробітчанин дійсно дотримувався правил з карантину, однак плани порушили рідні. Йому довелося провести ніч на вулиці. Наступного дня він звернувся до поліції.

"Працівники поліції направили даного чоловіка в один з медичних закладів, призначених для таких громадян, які не мають де пройти самоізоляцію після повернення на територію України", - цитує пресслужба Івана Рибчака — заступника начальника місцевої поліції.

Правоохоронні органи нагадали про необхідність 14-денної самоізоляції після перетину кордону. Дотримання цього режиму перевіряють щодня. Порушення карантину призведе до штрафу у 17 тисяч гривень. Рецидив — до 34 тисяч та навіть кримінального провадження.

Станом на ранок 6 квітня кількість випадків в Україні перевищила 1,3 тисячі. Відомо про 38 смертей та 28 людей, які одужали.

Як повідомляв ONLINE.UA, також в Україні з 6 до 24 квітня ввели жорсткі карантинні обмеження. Перш за все громадянам заборонили ходити у громадські місця без маски чи респіратору. Інші обмеження можна дізнатися за посиланням на окремий матеріал.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?