Українця визнали найсильнішою людиною планети — вражаючі світлини
Категорія
Спорт
Дата публікації

Українця визнали найсильнішою людиною планети — вражаючі світлини

Українця визнали найсильнішою людиною планети — вражаючі світлини
Джерело:  online.ua

Українські спортсмени продовжують вражати світ своїми рекордами та досягненнями. Так, 16 листопада офіційно стало відомо, що українець Олексій Новиков виборов титул Найсильнішої людини планети – World Strongest Man у Флориді, США. Варто звернути увагу на те, що йому вдалося здобути найпрестижніший титул найсильнішої людини вперше відтоді, як ним володів Василь Вірастюк (2004 і 2007 роки). Про це інформує ONLINE.UA з посиланням на допис пресслужби "The World’s Strongest Man" у соціальних мережах.

Окрім того, наголошується, що другу й третю сходинку на п'єдесталі посіли Том Столтман (Британія) та Жан-Франсуа Карон (Канада).

"Доброго й переможного ранку, Україно!!! Українець Олексій Новиков - Найсильніша Людина Планети - 2020!!! World Strongest Man 2020!!! Після п‘яти виснажливих днів боротьби з собою, опонентами, штормом в американській Флориді та складнощами пандемії Олекса здобуває найпрестижніший трофей світового стронгмену!!! Вперше з часів Василя Вірастюка Україна володіє цим Титулом!!! Браво, Олексо!!! Це просто фантастика!!!", – вітають українця інші спортсмени у соціальних мережах.

Що важливо розуміти, у свої 24 роки киянин Олексій Новиков став наймолодшими атлетом у світі, який здобув цей титул. Що цікаво, два місяці тому в боротьбі з Павлом Кордіякою Олексій Новиков втратив титул "Найсильнішого українця", яким володів 4 роки поспіль. Як зазначають експерти, майже всі змагання" світового стронгмену" були скасовані через пандемію, World Strongest Man 2020 таки провели, хоч і перенесли на 6 місяців.

Як повідомляв ONLINE.UA, британський боксер-важковик Тайсон Ф’юрі назвав умови завершення власної кар’єри. Окрім того, він наголосив, що є нібито представником старого покоління професійних бійців. Як стверджує сам Ф’юрі, кар’єра якого стартувала ще 12 років тому, таким також є наразі Дерек Чісора — колишній суперник українця Олександра Усика.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?