Українцям дали пораду, як не потрапити в пастки Путіна: опубліковано відео
Категорія
Україна
Дата публікації

Українцям дали пораду, як не потрапити в пастки Путіна: опубліковано відео

Українцям дали пораду, як не потрапити в пастки Путіна: опубліковано відео
Джерело:  online.ua

Блогер Вадим Фульмахт переконаний, що українцям не варто дослухатися ані до реакцій Росії, ані до слів її президента Володимира Путіна  у плануванні своїх власних дій.

Про це він заявив у блозі на ONLINE.UA.

«Багато людей кажуть: дивіться, Росія виступила за щось, значить, нам це невигідно. Або навпаки — Росія виступила проти якогось законопроекту, пов'язаного з Україною, значить, нам це вигідно. На місце Росії можна поставити кого завгодно — Януковича, «Опозиційний блок», неважливо, кого», — зазначив він.

Водночас Фульмахт назвав цю логіку ущербною і пояснив свою позицію.

«Чому ця логіка ущербна? По-перше, припускається, що наші опоненти настільки всебічно і системно вивчають якісь питання, що нам достатньо просто сидіти на печі, нічого не робити, чекати, поки вони все проаналізують, і зробити навпаки. Очевидно, що там не ті люди і не ті стратеги, аби можна було покладатися в цілому на них», — сказав він.

Блогер додав, що навіть «якщо припустити, що Путін, Янукович, да хто завгодно, настільки розумні, що вони все прорахували, що нам вигідно, і вимагають зворотнього — вам не здається, що їм досить легко маніпулювати цим знанням?».

«Їм достатньо просто сказати, що ми підтримуємо такого-то політика чи таку-то партію, чи такій-то законопроект, і в Україні негайно підіймається хвиля: «Ага, Путін їх підтримує!» Чи навпаки, не підтримує», - переконує він.

Також Фульмахт хахгачив, що він пропонує ігнорувати будь-які поради і оцінки Кремля.

«Я не пропоную до них дослухатися. Я пропоную їх ігнорувати. Але ігнорувати — це не те ж саме, що робити навпаки», — резюмував він.



Повну версію блога  читайте на ONLINE.UA: " Як українцям навчитись ігнорувати "поради" Путіна.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?