Українцям показали новинки вітчизняної бойової техніки: опубліковано відео
Категорія
Економіка
Дата публікації

Українцям показали новинки вітчизняної бойової техніки: опубліковано відео

Українцям показали новинки вітчизняної бойової техніки: опубліковано відео
Джерело:  online.ua

У Національному технічному університеті України "Київський політехнічний інститут імені Ігоря Сікорського" 1 березня для представників Київської асоціації військових аташе провели презентацію потенціалу приватних оборонних підприємств України.


Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на  112.ua.


Читайте також: На виставці в ОАЕ Україна показала нову зброю: опубліковано відео


Серед новинок української військової промисловості продемонстрували понад 20 розробок, серед яких: гідроакустична станція для кораблів, що виявляє диверсантів; мультивізор, який може застосовуватися військовими в мобільних штабах і надавати відеоспостереження та онлайн-карти; мобільний комплекс радіоелектронної боротьби, який вже стоїть на озброєнні ЗСУ, припиняючи роботу ворожих безпілотників на радіусі в 30 км.


Ректор НТУУ "КПІ" Михайло Згуровський пояснив, що з 30-ти розроблених університетом технологій, шість вже знаходяться на озброєнні Збройних сил. На його думку, сучасна армія нероздільна з вченими: "Оператори роботів, універсальних платформ військового призначення, оператори безпілотних літальних апаратів або нано- та мікросупутників, вчені та інженери", - підкреслив він.



Як повідомляв ONLINE.UA, раніше  новий безпілотний тактичний броньовик "Фантом" був представлений на виставці "Зброя та безпека" в Києві в жовтні 2016 року.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?