Українцям показали новий вітчизняний автомат: з'явилося яскраве відео
Категорія
Події
Дата публікації

Українцям показали новий вітчизняний автомат: з'явилося яскраве відео

Українцям показали новий вітчизняний автомат: з'явилося яскраве відео
Джерело:  online.ua

Державний концерн "Укроборонпром" представив новий український автомат "Малюк", який є модернізацією автомата Калашникова.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на відео, опубліковане на YouTube-каналі "Укроборонпрому".
"Автомат є глибокою модернізацією АК-74 за схемою булл-пап (схема компонування механізмів гвинтівок і автоматів, при якому спусковий гачок винесено вперед і розташований перед магазином та ударний механізм - ред.), що дозволяє значно скоротити довжину зброї, зробивши її більш компактною, і змістити центр ваги в більш зручну точку, що значно поліпшує точність вогню", - йдеться в описі до відео.

Читайте також: Є чим пишатися: Гройсман виклав відео з новою українською зброєю
Відзначається, що "Малюк" вже пройшов державні випробування на полігонах Збройних сил України і проводиться на підприємстві "Укроборонпрому" ДП "Красилівський агрегатний завод" на замовлення приватної компанії ТОВ "ІнтерПроІнвест".


Як повідомляв ONLINE.UA, в Харкові розробили танковий газодетонаційний міномет нового покоління, який не має аналогів в світі.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?