Українцям показали поганий приклад поведінки "небратів" з Росії: опубліковано відео
Категорія
Україна
Дата публікації

Українцям показали поганий приклад поведінки "небратів" з Росії: опубліковано відео

Українцям показали поганий приклад поведінки "небратів" з Росії: опубліковано відео
Джерело:  online.ua

Відомий блогер  Вадим Фульмахт розповів про метод заговорювання важливих питань, який досить часто застосовується в Росії, і який почали переймати деякі українці.

Про це він розповів у відеоблозі на ONLINE.UA.

«Методику використовують для заговорювання питань наші «любі» «небрати», — зазначив він.

У якості прикладу Фульмахт нагадав про ситуацію зі збитим на Донбасі "Боїнгом".

«Теж, здавалося б, все очевидно. Що обговорюють за "порєбріком"? Вони говорять: «Росії це точно не вигідно, тому Росія збити "Боїнг" не могла. Так ком ж це вигідно, хто замовник? А чому Україна не закрила небо? А чому диспетчера змінили в таку-то хвилину? А чому штурмовик вилетіл? Все це неоднозначно! А чому голандська прокуратура досі не винесла вердикт?» Усі ці розмови про другорядні деталі – просто спроба перемкнути увагу», — підкреслив блогер.

Ще одним показовим прикладом стала справа Надії Савченко.

«Те ж саме з Надею Савченко. Про що там говорять? Вони не обговорюють конкретно вирок (хоча деякі, звісно, обговорюють), але багато хто замість цього воліє розповідати, які у Савченко адвокати погані, вони піарщики, які заробляють політичні дивіденди, і кому з політиків вигідна справа Савченко», - нагадав він.

Фульмахт підкреслив, що в обох випадках «по суті питання вони воліють не говорити».

Окремо блогер запропонував українцям не робити так само, як російські «небрати».

«Будь ласка, давайте обговорювати якісь питання по суті, а не копирсатися у білизні людей, які їх розкрили. Окей? Дякую», — резюмував він.



Повну версію блога  читайте на ONLINE.UA: "Як за порєбріком: про нехватку критичного мислення в Україні".

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?