Українцям порадили, як правильно реагувати на Путіна: опубліковано відео
Категорія
Україна
Дата публікації

Українцям порадили, як правильно реагувати на Путіна: опубліковано відео

Українцям порадили, як правильно реагувати на Путіна: опубліковано відео
Джерело:  online.ua

Найправильнішою реакцією українців на дії російського уряду є ігнорування, оскільки так вдасться  уникнути пасток президента Росії Володимира Путіна.


Про це блогер Вадим Фульмахт розповів в відеоблозі на ONLINE.UA.


"Ви, напевно, помічали - дуже часто багато людей говорять: дивіться, Росія виступила за щось, значить, нам це невигідно. Або навпаки - Росія виступила проти якогось законопроекту, пов'язаного з Україною, значить, нам це вигідно", - сказав Фульмахт.


"На місце Росії можна поставити кого завгодно - Януковича, "Опозиційний блок", неважливо, кого. Чому ця логіка ущербна? По-перше, передбачається, що наші опоненти настільки всебічно і системно вивчають якісь питання, що нам достатньо просто сидіти на печі, нічого не робити, чекати, поки вони все проаналізують, і зробити навпаки", - додав блогер.


"Ви мені скажете - добре. Так що ти пропонуєш - прислухатися до порад з Кремля, може бути? Зовсім ні, я не пропоную до них прислухатися. Я пропоную їх ігнорувати. Але ігнорувати - це не те ж саме, що робити навпаки. Тому що коли ти робиш навпаки, ти фактично прислухаєшся до порад. А я пропоную до них не прислухатися. Взагалі. Забути про них і не звертати жодної уваги. Просто ігнор", - резюмував Вадим Фульмахт.



Повну версію блогу  читайте на ONLINE.UA: "Як українцям навчитися ігнорувати" поради "Путіна".

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?