Українцям пояснили, чому марно сперечатися з фанатами "Новоросії"
Категорія
Україна
Дата публікації

Українцям пояснили, чому марно сперечатися з фанатами "Новоросії"

Українцям пояснили, чому марно сперечатися з фанатами "Новоросії"
Джерело:  online.ua

Журналіст, блогер, громадський активіст Євген Іхельзон вважає, що сперечатися з фанатами "Новоросії" марно, оскільки вони не є ідеологами "русского міра", а просто бездумно повторюють те, що їм вигідно.
Про це Іхельзон розповів в інтерв'ю ONLINE.UA.
"Полемізувати можна з тими, хто має позицію і рівень, достатній для ведення подібних дискусій. А ці люди дуже часто просто отримують вигоди від теперішнього становища. Вони не є ідеологами, просто їм вигідний нинішній стан, для них спрацював соціальний ліфт", - сказав він.
Журналіст назвав ще одну причину, чому проросійськи налаштовані громадяни не хочуть визнавати і говорити правду.
"Крім того, в їх середовищі не прийнято говорити правду, адже будь-який росіянин - це член синдикату. А також кожен, хто відчуває себе росіянином, прагне стати членом величезного міжнародного бандитського синдикату. І ось вони кажуть неправду з міркувань кругової поруки", - зазначив Іхельзон.
Люди думають, що за "брехню" їм воздасться в майбутньому.
"Коли в Донецьку запитують: чи є російські війська, відповідають: "Ні-ні-ні!" Але ж всі знають, що росіяни там є? Ось у моєї мами під вікном були і танки, і росіяни. "Гради", танки, буряти, калмики - ну навіщо розповідати, що там немає росіян? Але знайшовши цю нову російську самоідентифікацію, люди починають брехати. Вони вважають, що якщо вони збрешуть заради імперії - їм за це воздасться", - підкреслив журналіст.
Більше читайте в інтерв'ю на ONLINE.UA: В ДНР считают, что если соврут ради империи, им воздастся — Евгений Ихельзон

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?