Українцям пояснили, в чому вони вже перемогли на Донбасі
Категорія
Події
Дата публікації

Українцям пояснили, в чому вони вже перемогли на Донбасі

Українцям пояснили, в чому вони вже перемогли на Донбасі
Джерело:  online.ua

Капелан 28 бригади Збройних сил України Олег Заболотний вважає, що війна на Донбасі зблизила українців і це вже є перемогою.


Про це він розповів в інтерв'ю ONLINE.UA.


"Ми вже перемогли. Перемогли тим, що багато хлопців, які пішли, яких немає вже в живих, поріднили нас. Ми стали дійсно однією сім'єю. Правда! Такого раніше не було. Порахуйте, скільки ротацій було. Зараз все ті хлопці пішли - але вони не зникли. Вони телефонують, зустрічаються. Як ось я, наприклад, з хлопцями з цих двох ротацій, що при мені були", - розповів капелан.


Читайте також: Здорова людина повинна боятися, їй є що втрачати - український капелан о роботі в АТО і війні на Донбасі


"Розумієте? Раніше нічого подібного не було. А тепер ми - сім'я. Народжується нація. Прямо зараз народжується. Воно буде не відразу - тому що процес народження йде повільно і болісно. Але буде обов'язково. І коли ми станемо нацією - все буде зовсім інакше", - підкреслив Заболотний.


Повний текст  інтерв'ю читайте на ONLINE.UA: Українці вже перемогли у війні, далі все буде зовсім по-іншому - капелан з АТО.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?