Українцям представили новий танк від полку "Азов": з'явилося фото
Категорія
Україна
Дата публікації

Українцям представили новий танк від полку "Азов": з'явилося фото

Українцям представили новий танк від полку "Азов": з'явилося фото

Військовий аналітик Сергій Згурець розповів про новий танк під назвою "Тірекс", який розробила Інженерна група "Азов".
Фото нового танка, яке з'явиться на обкладинці журналу Defense Express, він опублікував у себе в Facebook, передає ONLINE.UA.
"Тепер - про обкладинку, на якій зображена фронтальна проекція танка під назвою «Тірекс», розробленого Інженерною групою «Азов». Як відомо, бойові дії в зоні АТО підштовхнули керівництво Міноборони до необхідності термінового вирішення завдання щодо подальшої модернізації танка Т-64 і створення важкої БМП... танк «Тірекс» пропонується як новий український танк перехідного періоду. Це - глибока модернізація Т-64. Завдання - забезпечити швидке насичення танкових і механізованих підрозділів зразками техніки, яка за своєю бойовою ефективністю буде порівнюватися, а при впровадженні системи управління тактичної ланки - і перевищувати можливості найбільш сучасного українського танка «БМ «Оплот». За критерієм «ефективність-вартість» «Тірекс», за оцінками розробників, перевершуватиме можливості танка Т-64 у вигляді БМ «Булат», зокрема, за рухливістю і застосуванням озброєння танка вночі, але мати порівнянні з ним цінові параметри", - написав Згурець.



Раніше повідомлялося, що на озброєнні бійців АТО на Донбасі для протидії танкам ворога з'явилося 70-літнє знаряддя.


Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?