Українцям пропонують здати монети по 25 копійок і допомогти онкохворим дітям
Категорія
Україна
Дата публікації

Українцям пропонують здати монети по 25 копійок і допомогти онкохворим дітям

Українцям пропонують здати монети по 25 копійок і допомогти онкохворим дітям
Джерело:  online.ua

Національний банк України та благодійний фонд «Таблеточки» закликають українців здати монети номіналом 25 копійок і в такий простий спосіб допомогти онкохворим дітям. Акція «Монетки дітям» триватиме з 1 по 30 вересня. 

Джерело: “Таблеточки” в Facebook.

“Маєте 25 копійок в гаманці чи скарбничці та не знаєте, що з ними робити? Перетворіть їх на допомогу онкохворим дітям! З 1 по 30 вересня 2021 року разом з Національний банк України ми оголошуємо всеукраїнську благодійну акцію «Монетки дітям», щоб у простий та веселий спосіб зібрати монети та перетворити їх на запас сил для сотень дітей, що борються з раком.

Щоб долучитися до акції, віднесіть монети номіналом у 25 копійок у найближче відділення банку-партнера та перекажіть кошти на рахунок фонду”, - йдеться у повідомленні.

Також зазначається, що в акції можуть брати участь колективи, зокрема, навчальні заклади.

Алгоритм простий:

  • Зареєструвати колектив/навчальний заклад для участі в акції.

  • Зібрати монети в пластикові пляшки.

  • Відвезти монети до найближчого відділення банку-партнера.

  • Переказати кошти на рахунок фонду.

  • Отримати диплом та відсвяткувати участь в акції.

Організатори акції підрахували, що в 5-літрову пластикову пляшку поміщається монет на 1700 гривень, а в 1,5-літрову - на 500 гривень.

Банками-партнерами акції стали Ощадбанк, ПУМБ, Райффайзен Банк, ОТП Банк, МТБ Банк та Індустріалбанк. Зазначається, що переказ коштів у цих банках на рахунок фонду для учасників акції безоплатний або за мінімальним тарифом.

На що підуть благодійні внески

Як повідомляють організатори, благодійні внески перетворюються на різну допомогу, щоб створити умови для якісної медичної, психологічної допомоги та повноцінного життя онкохворих дітей та їхніх родин в Україні під час та після лікування.

Кошти будуть витрачені на ліки, спеціальне харчування, психологічну та паліативну допомогу, амбулаторні квартири, реабілітацію та закордонне лікування для сотень онкохворих дітей.

Читайте також:

  • Відомий мільярдер пожертвував на благодійність рекордну суму.

  • Як зробити благодійнсть частиною свого життя - ексклюзивна трансляція на ONLINE.UA.

  • Білл Гейтс перерахував величезну суму на благодійність.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?