Українцям розповіли, навіщо Порошенко зробив Гройсмана прем'єром: опубліковано відео
Категорія
Україна
Дата публікації

Українцям розповіли, навіщо Порошенко зробив Гройсмана прем'єром: опубліковано відео

Українцям розповіли, навіщо Порошенко зробив Гройсмана прем'єром: опубліковано відео
Джерело:  online.ua

Блогер і журналіст Олександр Міхельсон розповів з якою метою президент України Петро Порошенко призначив главою уряду Володимира Гройсмана.


Про це він розповів в відеоблозі для ONLINE.UA.


"Ми маємо справу з тим, що люди хочуть утриматись на хвилі виборів, а саме сподобатись виборцям, протягом найближчих двох-трьох-чотирьох місяців. У свою чергу, що це означає? Це означає, що люди, які зараз увійдуть в уряд, не будуть робити ніяких реформ, бо реформи – по вас, любі українці, як і по мені, вдарять сильно. А таких реформ припускати, з точки зору можновладців, не потрібно і неможливо, бо це шкодить їхнім електоральним перспективам", - говорить блогер.


"Отже, вони будуть зацікавлені консервувати ситуацію, утримувати все як є, аби не було гірше. Це їм, звичайно, не допоможе. Але просто змиріться з тим, що це от такі гримаси демократії. І від Гройсмана у ролі прем’єра, безумовно, не варто чекати ніяких реформ не тому, що він не є реформатором. А тому, що він призначається зараз президентом Порошенком на цю посаду не для проведення реформ, а для збереження і консервації тієї ситуації, що склалася. А ситуація склалася не те, щоб дуже добра. Що з цього випливає?" - додав він.


"З цього випливає, що варіант уряду Гройсмана призначений для того ж, для чого призначалися в старовину діжки з олією на вітрильних судах. Такі діжки виливалися за борт, і олія, вкриваючи хвилі, на певний час вгамовувала шторм, завдяки цьому корабель міг зайти в гавань, наприклад. Але це можна було тільки при вході в гавань, і це не мало жодного сенсу у відкритому морі. Ми ж поки що у відкритому морі", - резюмував Міхельсон.




Повний текст блогу  читайте на ONLINE.UA - Гримаси демократії: навіщо Порошенко потрібен Гройсман.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?