Українцям розповіли, як довго протримається Росія Путіна
Категорія
Світ
Дата публікації

Українцям розповіли, як довго протримається Росія Путіна

Українцям розповіли, як довго протримається Росія Путіна
Джерело:  online.ua

Режими деградації, подібні до того, який  встановив в РФ президент Росії Володимир Путін, можуть існувати роками.


Про це в інтерв'ю ONLINE.UA розповів відомий український журналіст і публіцист Віталій Портников.


"Росія вже нестабільна. Але такі режими можуть існувати довго. Це залежить від обставин і глибини кризи в економіці. Стан деградації в Росії не вперше. Вони можуть деградувати роками. Тенденція зрозуміла, але точний час обчислити важко", - сказав журналіст.


Також публіцист вважає, що президентські вибори в Росії ніяк не вплинуть на ставлення еліт до Путіна, але через проблеми з економікою роль регіонів в країні може посилитися.


"Вибори до ротації еліти в Росії не мають ніякого відношення. Це може відбуватися якимось іншим шляхом. Але те, що в результаті нинішніх економічних проблем може посилитися роль російських регіонів - факт", - додав Віталій Портников.


Повний текст інтерв'ю  читайте на ONLINE.UA: "Путін може зробити новий крок на Донбасі - Віталій Портников про деградацію Росії і майбутнє України".

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?