Українцям розповіли, як реагувати на Кадирова і Захарченко: з'явилося відео
Категорія
Україна
Дата публікації

Українцям розповіли, як реагувати на Кадирова і Захарченко: з'явилося відео

Українцям розповіли, як реагувати на Кадирова і Захарченко: з'явилося відео
Джерело:  online.ua

Висміювання вчинків і  дурниць, які говорять ватажки проросійських бойовиків, не приносить терористам і найменшої шкоди, а українцям, - користі, лише відволікає увагу від реальних проблем.


Про це розповів Вадим Фульмахт в відеоблозі для ONLINE.UA.


"Коли ви в соцмережах лайкаєте і поширюєте інформацію якогось чергового абсурду "в світі ДНР" або в "кримнаше", ви повинні розуміти, що вашим опонентам від цього ні жарко, ні холодно", - сказав блогер.


"Точно так само, коли вони пишуть про якесь там торжество фашизму і боротьбу зі свободою слова в Україні, вам же це все одно, це удар повз ворота. І ви просто, насправді, витрачаєте свій власний ресурс. Посміятися, звичайно, приємно, але ворогові ви ніякої шкоди не наносите і одночасно відволікаєтеся від внутрішніх проблем", - пояснив Фульмахт.


Також він підкреслив, що, чим менше українці будуть писати і говорити про це, тим краще буде.


"Тому що інакше ми поступово будемо такими ж, як і вони. Можна скільки завгодно повторювати про те, які вони божевільні раби, як вони люблять начальство - їм це абсолютно байдуже. Це все так же летить повз, як їх нескінченні розповіді про наш укронацизм", - сказав блогер.


"І не випадково, що навіть той же Горький Лук в своєму блозі став все частіше писати про ситуацію і проблеми всередині нашої країни, тому що треба потихеньку зміщувати приціл. На даний момент, при всьому розумінні небезпеки, яку представляє для нас Росія, у нас стільки внутрішніх головняков... Напевно, треба сконцентруватися більше на них", - додав Вадим Фульмахт.


На думку блогера, цитування дурниць, які говорить ватажок так званої ДНР Олександр Захарченко, глава Чечні Рамзан Кадиров, ватажок угруповання ЛНР Ігор Плотницький, ватажок окупаційної "влади" в Криму Сергій Аксьонов, - марна трата часу, яка ніяк не наблизить Україну до перемоги.


"У нас своїх ідіотів вистачає, повірте. Я зовсім не хочу сказати, що замість цього треба безперервно повторювати якісь жахи про "злочинну владу", про "зраду", чим багато зловживають. Зовсім ні", - сказав Фульмахт.


"Просто ви, будь ласка, майте на увазі, що репости смішних новин а-ля млинці з лопати вже нас до перемоги не наближають ніяк. Просто віддавайте собі в цьому звіт", - резюмував блогер.



Повну версію блогу  читайте на ONLINE.UA: "Так Росію не перемогти: українцям треба менше думати, що там "за поребриком"".

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?