Українцям розповіли, як «третій Майдан» перетвориться на громадянську війну: опубліковано відео
Категорія
Політика
Дата публікації

Українцям розповіли, як «третій Майдан» перетвориться на громадянську війну: опубліковано відео

Українцям розповіли, як «третій Майдан» перетвориться на громадянську війну: опубліковано відео
Джерело:  online.ua

Блогер Ярослав Матюшин вважає, що заклики до початку третього Майдану дуже небезпечні і можуть стати предтечею великої громадянської війни.
Про це він розповів в відеоблозі на ONLINE.UA.
За словами блогера, ті, хто закликає до початку третього Майдану, показують, що не можуть вирішити проблеми, які є в державі в політичному, юридичному чи правовому полі.
"Таке відчуття, що ось цей омріяний третій Майдан - це в кожній бочці затичка, це універсальне рішення всіх наших проблем. Тобто люди, які його декларують, тим же самим декларують свою нездатність в політичному або в юридичному, в правовому полі вирішити ті або інші проблеми, які є в державі. Іноді це вже доходить до таких крайнощів, що перебільшено, грубо кажучи, у нардепа А поламався кран - всі на третій Майдан. Там зламалася хрестовина фанової труби - всі на третій Майдан. Вони їм розмахують, як дурень ступою, наліво і направо", - вважає Матюшин.
Він зазначив, що заклики до початку третього Майдану можуть стати початком громадянської війни.
"Таке відчуття, що багато наших гарячих голів сприйняли Майдан як індульгенцію, як козацьку вольницю, що тепер будь-яку проблему, будь-яку невдоволення можна вирішити, погромивши вітрину банку, зібравшись, покричавши... А з огляду на величезну кількість зброї, яка під час війни на руках у населення, і з огляду на те, що критики Порошенка - це ще не весь соціум, хоч і вагома його частина, третій Майдан, якщо, не дай Бог, ви його зберете в тому форматі, в якому ви його декларуєте, це буде не тітушня проти патріотів, це буде вишиванка на вишиванку. І це може бути передвісником великої громадянської війни", - сказав блогер.



Повний текст блога  читайте на ONLINE.UA: Я порвал портрет Порошенко, когда за мной придет СБУ?

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?