Українцям розповіли, які "священики" можуть брати участь у хресній ході: з'явилися фото
Категорія
Україна
Дата публікації

Українцям розповіли, які "священики" можуть брати участь у хресній ході: з'явилися фото

Українцям розповіли, які "священики" можуть брати участь у хресній ході: з'явилися фото
Джерело:  online.ua

У всеукраїнській хресній ході, організованій Московським патріархатом, яка стартувала з Харкова і триватиме до 27 липня, можуть брати участь російські бойовики і сепаратисти.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на InformNapalm.
Відзначається, що хресна хода триватиме до 27 липня 2016 року, в заході беруть участь кілька тисяч чоловік.



«Під час моніторингу профілів соцмереж російських бойовиків і військових злочинців волонтери міжнародної спільноти InformNapalm виявили посвідчення громадянина Росії Важенцева Едуарда Анатолійовича, видане єкатеринбурзьким єпархіальним управлінням Свято-Троїцького Собору Руської Православної Церкви Московського Патріархату», - наголошується в матеріалі InformNapalm.





Волонтери детально вивчили дані з профілів Важенцева і дійшли висновку, що щонайменше в 2014 році Едуард Важенцев перебував у рядах російських окупаційних військ на Донбасі, брав активну участь у захопленні українських територій і міст.



«Немає сумніву, що на руках Едуарда Важенцева є кров громадян України», - пишуть волонтери.






«Залишається відкритим питання: скільки таких, як Едуард Анатолійович Важенцев, зараз беруть участь в "хресній ході ", організованій Московським патріархатом, і скільки їх буде в колоні на момент прибуття до Києва?», - зазначає видання.



Едуард Важенцев і пропагандист Грехем Філіпс
Як повідомляв ONLINE.UA, стало відомо, що у учасників хресної ходи православних віруючих Московського патріархату перевірятимуть документи і їх причетність до баз міністерства внутрішніх справ і сайту "Миротворець".

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?