Українцям суворо заборонили відвідувати ліси на кордоні з Білоруссю
Категорія
Україна
Дата публікації

Українцям суворо заборонили відвідувати ліси на кордоні з Білоруссю

Українцям суворо заборонили відвідувати ліси на кордоні з Білоруссю
Джерело:  online.ua

Голова Волинської ОВА Юрій Погуляйко заявив, що оперативна ситуація на півночі регіону "змушує" запровадити сувору заборону відвідування громадянами лісових масивів.

Джерело: голова Волинської ОВА Юрій Погуляйко

Українця заборонили відвідувати ліси у Волинській області

Погуляйко зазначив, що особовий склад Волинської бригади ТрО разом із іншими складовими сил оборони регіону повністю контролює ситуацію у зоні своєї відповідальності вздовж кордону з Білоруссю.

У зв'язку з цим на півночі Волині в районах виконання завдань складових сил оборони оперативна ситуація змушує запровадити сувору заборону на відвідування громадянами лісових масивів, – написав глава ОВА.

За його словами, умовна лінія, на північ від якої діє сувора заборона на відвідування лісових масивів, пролягає через населені пункти Камінь-Каширського та Ковельського районів.

Камінь-Каширський р-н: Містечко, Оленіно, Гута-Боровенська, Полиці, Гута-Камінська, Камінь-Каширський, Раків Ліс, Підріччя.

Ковельський: Велимче, Замшани, Текля, Чевель, Залюття, Смоляри, Сукачі, Заболоття, Нудиже, Згорани, Заозерне, Гупали, Забужжя.

Фото - t.me/volynskaODA

Ситуація в Білорусі

За даними Генштабу ЗСУ, у Білорусі розконсервують техніку, яку можуть перекинути на Донецький чи Херсонський напрямок. Також на аеродромі Зябрівка у Гомельській області зараз триває будівництво військової інфраструктури – територія може стати місцем розміщення російської техніки та військ.

24 червня ГУР повідомило, що РФ готує теракти в Мозирі Гомельської області, щоби втягнути Білорусь у війну проти України.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?