Українцям вдалося отруїти кілька сотень солдатів РФ
Категорія
Україна
Дата публікації

Українцям вдалося отруїти кілька сотень солдатів РФ

Українцям вдалося отруїти кілька сотень солдатів РФ
Джерело:  online.ua

За словами представників української розвідки, російські солдати 3 мотострілкової дивізії в Україні отруїлись алкоголем невідомого походження. Згідно з останніми даними, майже 500 окупантів потрапили у лікарню.

Джерело: пресслужба розвідки Міноборони

Українці продовжують отруювати російських солдат

Варто звернути увагу на те, що алкоголем невідомого походження окупантів "пригостили" мешканці Ізюмського району Харківської області. У такий спосіб українські патріоти чинять опір окупантам всіма доступними засобами. Цю інформацію уже підтвердили у Головному управління розвідки Міністерства оборони України.

За попередньою інформацією, через важке отруєння алкоголем невідомого походження приблизно 500 окупантів потрапили у лікарню, - йдеться в повідомленні.

Окупантів труять місцеві жителі та алкоголь. Російське командування списує ці випадки на так звані "не бойові втрати",– наголошують українські розвідники.

Не можна також не згадати про те, що нещодавно жителі Ізюмського району також "пригостили" росіян отруєними пиріжками. Двоє рашистів загинули відразу, а ще 28 потрапили до реанімації.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?