Українцям яскраво пояснили, чому ліси в Карпатах не врятувати: опубліковані фото
Категорія
Події
Дата публікації

Українцям яскраво пояснили, чому ліси в Карпатах не врятувати: опубліковані фото

Українцям яскраво пояснили, чому ліси в Карпатах не врятувати: опубліковані фото

Ліси в Карпатських горах приречені на вирубку після того, як місцеві жителі спиляли високовольтні електроопори, а винні так і не були знайдені.
Таку думку висловив блогер Віктор Дацко, повідомляє ONLINE.UA з посиланням на його Facebook.
"У Верховині, 20 січня цього року, на полонині Бабіївка, гуцули спилюють металеві куники в електроопорі лінії Яворів-Ільці напругою 110-кВ, яка повинна забезпечувати надійними поставками електроенергії Верховинський район", - нагадав автор.
Читайте також: Москаль зробив важливу заяву щодо вирубки лісу на Закарпатті
За словами блогера, після того, як опора падає, "гуцули допилюють залишки".
"Прикарпаттяобленерго дещо в а**е від такого повороту подій, але ж Галичина то свята, вірно? Тому 15 березня гуцули підпилюють другу опору 110-ку, яка, зрозуміло, теж на****лась", - розповів він.
Дацко додав, що "дві високовольтні опори, які коштують овердо***ще грошей, і які нереально складно піднімати в горах, просто так тупо розпилюють е****і гуцули на е****й металобрухт".
"І вгадайте, що? Вірно. Жодного в*****ка не знайдено. Жодного! Тепер ви розумієте, що Карпатам (лісам) таки ж**а?)))", - резюмував блогер.


Його повідомлення викликало бурхливу реакцію коментаторів.






Як повідомляв ONLINE.UA, ранішее генпрокурор Юрій Луценко показав наслідки боротьби з незаконною вирубкою лісу у Карпатах.




Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?