Українцям запропонували три способи боротьби з путінським перемогобіссям
Категорія
Україна
Дата публікації

Українцям запропонували три способи боротьби з путінським перемогобіссям

Українцям запропонували три способи боротьби з путінським перемогобіссям
Джерело:  online.ua

Український письменник Андрій Курков запропонував три способи боротьби з  російським перемогобіссям  і порадив, як потрібно шанувати День Перемоги і не піддатися на пропаганду президента РФ Володимира Путіна.
Про це він розповів в інтерв'ю ONLINE.UA.
"Мій дід теж народився в Ленінградській області, а загинув і похований під Харковом. Перше: важливо згадувати всіх, хто загинув у тій війні. Друге: йти від радянської помпезності. Третє: потрібно шанувати жертв і їх пам'ять, а не робити ідеологічні узагальнення, я маю на увазі всіх жертв, загиблих на території України, незалежно від країни походження", - вважає письменник.
Варто відзначити, що "перемогобіссям" називають використання російською владою перемоги над фашизмом у Другій Світовій Війні з метою пропаганди і перетворення її в культ. День Перемоги, який в Радянському Союзі був одним з найпотужніших за ідеологічним наповненням свят, сьогодні поставлено на службу Кремля.
Більше  читайте в інтерв'ю Андрія Куркова ONLINE.UA: Москва будує міцну стіну між Україною і Росією

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?