Українцям запропонували замислитися про відмінність від шанувальників Сталіна: опубліковано відео
Категорія
Україна
Дата публікації

Українцям запропонували замислитися про відмінність від шанувальників Сталіна: опубліковано відео

Українцям запропонували замислитися про відмінність від шанувальників Сталіна: опубліковано відео
Джерело:  online.ua

Український блогер Вадим Фульмахт розповів про те, що українцям нерідко пропонують обирати між Європою, яку "вразив вірус лібералізму", і так званими "традиційними цінностями" в дусі Сталіна і ІДІЛ.
Про це він розповів в блозі на ONLINE.UA.
"Якщо відкрити офіційний паблік полку «Азов» ВКонтакте, можна прочитати дуже цікаві речі, наприклад, те, що Європа потрапила в залежність від якихось дегенератів, що Європу вразив вірус лібералізму (це цитата), що в Європі стає все більше міжрасових пар. Жах, ви уявляєте? Все більше міжрасових пар. І ось, виходить, що полк «Азов» співчуває бідній Європі, якій так важко живеться. У зв'язку з цим виникає питання - а хто на цьому шляху до щасливого майбутнього наші союзники?", - каже блогер.
Фульмахт також розповів про відмінність європейців від росіян.
"Розумієте, з росіянами, так званими патріотами, все ясно. Вони можуть надіти хрестик, піти молитися в Храм Христа Спасителя Сталіну, хоч Сталін і підірвав цей храм свого часу. Вони хоча б розуміють, модель якої країни їм подобається - Радянський союз сталінських часів. Вони хочуть його відродити. Це хоча б можна зрозуміти. З цього можна сміятися, але зрозуміло, про що йде мова. а до чого прагнемо ми? Європу вразила криза лібералізму, Росія погана, а хто наші союзники? Між іншим, багато цитат українських патріотів про європейський лібералізм, якщо їх перекласти російською мовою, можна сміливо приписати і Кадирову, і Дугіну", - зазначив блогер.



Більше  читайте в блозі Вадима Фульмахта на ONLINE.UA.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?