Україну на "Слов'янському базарі" представить учасник "Голосу країни"
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

Україну на "Слов'янському базарі" представить учасник "Голосу країни"

Україну на "Слов'янському базарі" представить учасник "Голосу країни"
Джерело:  Голос.ua

Україну в 2017 році на фестивалі "Слов'янський базар" у Вітебську представлять два учасники - по одному в старшій та молодшій вікових категоріях. У старшій категорії нашу країну представить учасник першого сезону  шоу "Голос країни"  Влад Ситник.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на  Голос UA.
Кастинг претендентів від України пройшов у Києві в актовій залі столичної академії Сучасного освіти.
Журі відбору очолив музичний продюсер каналу "UA:Перший" Владислав Багінський.
"На" Слов'янський базар "знову повертається День України. Він носить назву" вітає Україна! ". В цьому концерті братимуть участь національний академічний український народний хор імені Григорія Верьовки, Ірина Білик, Злата Огневич, Олег Винник, Надія Мейхер, ALYOSHA, Софія Тарасова . Світлана Лобода виступить в день відкриття фестивалю", - сказав Багінський.
Читайте також: Співаючий священик приголомшив суддів "Голосу країни": опубліковано відео
На перемогу в молодшій віковій категорії в цьому році претендували 40 учасників, у старшій - 20.
В результаті перемогу у старшій віковій категорії здобув - луганчанин Влад Ситник, який підкорив журі своїм баритональним виконанням пісні В'ячеслава Хурсенко "Соколята". Влад багатьом запам'ятався як учасник шоу "Голос країни". Його тренером був Олександр Пономарьов.


У молодшій віковій категорії перемога дісталася десятирічній Ганні Комяковій, учасниці другого сезону проекту "Голос. Діти". Аня родом з Чорноморська (колишній Іллічівськ) Одеської області.



Як повідомляв ONLINE.UA, з 9 по 13 травня в Києві на території Міжнародного виставкового центру на лівому березі пройде конкурс Євробачення-2017.

Україну представлятиме рок-група О.Torvald

, яка виступить відразу в фіналі конкурсу.

Музиканти вийдуть на сцену під номером 22

.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?