Україну накриє потужна магнітна буря
Категорія
Наука та медицина
Дата публікації

Україну накриє потужна магнітна буря

Україну накриє потужна магнітна буря
Джерело:  online.ua

27 вересня магнітна буря, яка досягне рівня G2, накриє всю Україну. За словами експертів, крім високого рівня, вона буде небезпечною ще й тим, що триватиме понад три дні, передає ONLINE.UA.

Початковий рівень бурі очікується на рівні G2, а в суботу він посилиться до рівня G3. І тільки в неділю магнітна буря почне слабшати і остаточно піде на спад у понеділок, 30 вересня.

"Вплив магнітних коливань метеочутливі люди могли відчути вже ввечері у четвер, 26 вересня. І ця напруга не буде відпускати до понеділка. У період піку можливе погіршення самопочуття навіть у тих людей, які не схильні до метеозалежності. Можливі погіршення загального самопочуття, порушення сну, головні болі, знесилення, дратівливість, агресивність, страхи, занепокоєння і різка зміна настрою", - сказано в повідомленні.

Окрім того, зазначається, що в зоні ризику опиняться люди з хронічними захворюваннями серцево-судинної системи, гіпертонією і пацієнти, які схильні до депресивних і психічних розладів.

Експерти радять в період сильної магнітної бурі не перевантажувати себе роботою, а дальні поїздки відкласти на більш сприятливий час. Також рекомендується уникати стресових ситуацій, не нервувати, більше гуляти на свіжому повітрі, пити воду і не зловживати алкоголем.

Раніше ONLINE.UА повідомляв, що  вчені розкрили простий секрет, як продовжити життя.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?