Україну попередили про небезпеку, на якій вже "погоріли" фанати ДНР
Категорія
Україна
Дата публікації

Україну попередили про небезпеку, на якій вже "погоріли" фанати ДНР

Україну попередили про небезпеку, на якій вже "погоріли" фанати ДНР
Джерело:  online.ua

Журналіст Євген Іхельзон

попередив, що головною небезпекою для України є ностальгія частини населення за минулим, чим можуть скористатися популісти, як це сталося у випадку з фанатами так званої ДНР.


Про це він сказав в інтерв'ю ONLINE.UA.


"Головна небезпека: та частина населення, яка ностальгує за радянським минулим, за часом Януковича або Кучми - ці люди підуть за популістськими гаслами. І тоді всі реформи впадуть. Хочу про це сказати докладніше - для тих людей, які мріють про повернення минулого - НЕ важливо, радянського чи часів Кучми", - зазначив журналіст.


Він навів приклад так званої ДНР, коли жителі Донбасу повірили, що зможуть повернутися в СРСР.


"Правда життя в тому, що ніколи не буде так, як вони собі уявляють. Аналогія - ситуація в ДНР: люди думали, що варто тільки зробити цей переворот, і повернеться СРСР. Але цього не сталося, повернення до минулого - це ілюзія. Якщо навіть воно буде схоже, але буде іншим: буде більше страждання, незрозумілостей і марення. Це буде імітація, як у фільмі "Шоу Трумена", де небо і сонце - просто декорації, а те, що відбувається - театр для теленовин сусідньої держави", - вважає Іхельзон.


Більше

читайте в інтерв'ю на ONLINE.UA: В ДНР считают, что если соврут ради империи, им воздастся — Евгений Ихельзон.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?