Україну попередили про загрозу повернення під вплив Москви
Категорія
Політика
Дата публікації

Україну попередили про загрозу повернення під вплив Москви

Україну попередили про загрозу повернення під вплив Москви
Джерело:  online.ua

Професор Державного університету Іллі (Грузія), журналіст Олег Панфілов попередив, що без проведення реформ Україна знову може повернутися під вплив Росії.
Про це він розповів в інтерв'ю ONLINE.UA.
Він вважає, що Петро Порошенко - найкращий президент за всю історію незалежної України, але у нього є і мінуси.
"За історію України він кращий президент. Звичайно, Кравчук був перший, і він зміг утримати незалежність. Але мені здається, що Порошенко дуже м'який, і під впливом різних політичних сил", - сказав журналіст.
Читайте також: Друг Пу тіна дав добро на небезпечний для України проект
Панфілов заявив, що без реформ Україна може знову потрапити під вплив Москви.
"Для президента це нормальна ситуація, але це поганий вплив. Логічніше було б, якби він зайняв більш тверду позицію. Потрібні реформи Україні чи ні? Це питання життя і смерті. Недореформована Україна - це велике "болото" в Європі, яке рано чи пізно знову потрапить під вплив Москви. Реформувати Україну треба хоча б на зло Росії!", - зазначив він.
Більше читайте в інтерв'ю Олега Панфілова на ONLINE.UA: Росії потрібна Грузія, звідси можна захопити весь південь Кавказу.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?