Україну "повернуть": у Путіна збудилися через прогноз відомого політолога
Категорія
Світ
Дата публікації

Україну "повернуть": у Путіна збудилися через прогноз відомого політолога

Україну "повернуть": у Путіна збудилися через прогноз відомого політолога
Джерело:  online.ua

Російський політолог, професор МДІМВ Валерій Соловей припустив, що Європа може повернути Україну в сферу впливу Росії, чим викликав бурхливу реакцію прихильників політики президента РФ Володимира Путіна.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Twitter журналіста кремлівського пулу Дмитра Смирнова.
"Якщо Євросоюз буде поглинений своїми внутрішніми проблемами і схилятися на користь позитивної ревізії відносин з Росією, то Москві дадуть сигнал: Україна - це ваша сфера впливу. Тоді ми б спробували дати зрозуміти Києву, що зацікавлені у відновленні економічних відносин, але вони будуватимуться на грунті прагматики, а не історій про «братський народ», - заявив Соловей в інтерв'ю Комсомольской правде.

Читайте також: Знамени тий астролог підірвав мережу сумним прогнозом для "друзів Росії"

Смирнов, в свою чергу, трактував слова політолога так, що Росія однозначно поверне Україну.
"Політпрогноз-2017: Захід поверне Україну Росії, Трамп порозуміється з Путіним, ІД доб'ють, а губернаторів продовжать саджати", - написав пропагандист.
Користувачі соцмережі обурилися щодо такого прогнозу.




Як повідомляв ONLINE.UA, на думку політичного експерта Євгена Магди, Кремль має намір зруйнувати Україну зсередини, використовуючи для цього народного депутата Надію Савченко.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?