Україну серйозно засмутили щодо бойовика Мотороли
Категорія
Україна
Дата публікації

Україну серйозно засмутили щодо бойовика Мотороли

Україну серйозно засмутили щодо бойовика Мотороли
Джерело:  humanrights.org.ua

Служба безпеки України отримала відмову Інтерполу на оголошення у міжнародний розшук ватажка однієї з банд ДНР, відомого за прізвиськом Моторола  – росіянина Арсенія Павлова.

Про це повідомив замкерівника головного слідчого управління СБУ Віталій Маяков, передає ONLINE.UA з посиланням на Humanrights.

«Інтерпол повернув нам документи з мотивуванням про політичний характер справи Мотороли. Нам це незрозуміло», — заявив він.

При цьому Маяков додав, що Моторолу збиралися оголосити в розшук за звинуваченням у вбивстві полоненого захисника Донецького аеропорту Ігоря Брановицького.

Представник СБУ заявив, що Моторола «застрелив на очах свідків Брановицького, і в нас він є підозрюваним, і є рішення суду про його арешт».

Маяков додав, що це вже не перший випадок відмови Інтерполу про оголошення в розшук підозрюваних, яка пояснюється політичною ангажованістю.

Як відомо, раніше не менше 5 свідків заявили про те, що Моторала вбив полоненого Брановичького. Також СБУ інкримінує йому вбивство ще 15 українських військових.

Нагадаємо, раніше в интерв'ю ONLINE.UA політолог Дмитро Орєшкін розповів, чим бойовики на кшталт Мотороли корисні президенту РФ Володимиру Путіну.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?